ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

134
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - lampochki3942777800-1522652364.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Cazino Mamaia, la agenții economici din perimetru, și în cartierul Palazu Mare, pe străzile Măcinului, Gospodăriei, Salviei, Alexandru Sahia, Institutor Tănăsescu, Gheorghe Doja, Recoltei, întrerupere parțială.


În același interval, sunt anunțate opriri de aproximativ patru ore, pe străzile Răsuri, Fulger, Albinelor, Străjerului, Merișor, Belșugului, Steagului, Baba Novac, între Casa de Cultură și strada Merișor, întrerupere parțială.


În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Castelu, pe strada incinta Liceului Castelu, întrerupere totală, în localitatea Tortomanu, pe străzile 1 Decembrie, Poligonului, Salcâmilor, Lungă, George Coșbuc, Trandafirului, Liliacului, întrerupere parțială, dar și în localitățile Chirnogeni și Poarta Albă, pe străzile Poporului, Vișinului, Progresului, Calea Dobrogei, întreruperi parțiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0678 secunde