ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

320
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - faracurent11489652037-1512468853.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 6.00 și 19.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Atelierelor, numerele pare, cu toți agenții economici din zonă, respectiv strada Avram Iancu, întrerupere parțială, și strada Neculuță, întrerupere totală. Reprezentanții echipelor de lucru îi roagă pe posesorii de autoturisme parcate pe străzile respective să elibereze zona pentru a putea interveni utilajele de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi și pentru a se evita deteriorarea accidentală a autovehiculelor.


În restul județului, între orele 8.00 și 16.00, sunt anunțate întreruperi în localitãțile Pecineaga, Vânători, Dulcești, Moșneni, cu IAS Pecineaga și Puțuri RAJA Pecineaga, întrerupere total. De asemenea, între orele 9.00 și 18.00, se oprește curentul în localitatea Crucea, pe Șoseaua Constanței, pe străzile Zidului, Teiului, Lungă, Turcului, Transformatorului și Poliției, întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5246 secunde