ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

88
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - bec-1493374549.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Pelicanului nr. 1, blocul AV 28, scara A, întrerupere totală.

De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, în zona Poliției Mamaia, Vila 26 MAI, Vila MApN, Vila Rainbow și Vila Cosena, întrerupere totală.

Xxx

În restul județului, între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitățile Limanu și Hagieni, întrerupere totală, între orele 8 și 16, în localitatea Costinești, pe aleea Litoral, zona Mănăstirea Costinești și zona Golf, întrerupere totală, în localitatea Eforie Nord, pe străzile Gheorghe Doja, IG Duca, Mărășești și Ion Creangă, întrerupere totală, precum și în localitatea Topraisar, străzile Grâușorului, Daciei, Inului, Victoriei și Bujorului, întrerupere totală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1505 secunde