Elvis, master-chef al Concursului de gastronomie de la locuințele protejate de la Cumpăna

291

Articole de la același autor

La Complexul de locuințe protejate Cumpăna a fost, recent, atmosferă de sărbătoare. Beneficiarii complexului, alături de beneficiari veniți în vizită de la locuințele protejate de la Lazu au participat la a doua ediție a concursului gastronomic "Meșteri bucătari", eveniment ajuns la a doua ediție. Tinerele, dar și domnii și-au demonstrat talentele culinare, atât în prepararea felurilor principale, cât și a desertului. Juriul, format din colegi, l-a desemnat câștigător pe Elvis, unul dintre tinerii veniți în vizită de la centrul din Lazu. 


Aflat în sistem încă de mic copil, Elvis este are talent înnăscut pentru gastronomie. Deși dizabilitatea îi limitează într-o oarecare măsură integrarea în societate, momentele când se află în bucătărie îl fac cel mai fericit. "Știu să fac de toate. Și sarmale, și varză călită, și ciorbă. Iar cel mai mult îmi place să fac clătite", ne-a mărturisit Elvis, sub privirile mândre ale personalului. 


Concursul gastronomic deschide seria evenimentelor organizate, săptămâna acesta, de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. 


Astăzi, în municipiul Constanța se va desfășura un Marș de conștientizare a drepturilor persoanelor cu dizabilități. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3283 secunde