Educație și piața muncii. Dialog cu tinerii din Constanța

268
Educație și piața muncii.  Dialog cu tinerii din Constanța - discutiitineri-1518545054.jpg

Articole de la același autor

Tinerii din Constanța sunt provocați să se implice în identificarea problemelor cu care se confruntă în ziua de azi, începând de la școală, până la angajare, dar și în găsirea de soluții.

Forumul Tinerilor din România, alături de Uniunea Studenților din România, lansează proiectul național "Raise YOUth Voice!", ce constă în organizarea unor consultări în peste jumătate din județele țării, precum și în mediul online, în baza unui chestionar.

Astfel, municipiul Constanța va găzdui, săptămâna viitoare, prima consultare din acest an ce vizează oportunitățile și nevoile tinerilor din mediul rural și urban. Vor fi abordate teme despre educație, rezultatele acesteia și piața muncii, media și fake news-urile, dezvoltarea durabilă, discriminarea și chiar despre drepturile omului.

Evenimentul are loc, luni, 19 februarie, în sala Smart a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", la care vor participa reprezentanți din cadrul autorităților publice locale, precum și din cadrul altor instituții din județ.

Peste 400 de tineri din jumătate din județele țării vor fi consultați până pe 20 februarie, prin metoda "Cafeneaua publică", unde vor participa tineri și autorități publice locale, cât și peste 500 de tineri vor fi chestionați în ceea ce privește nevoile din mediul rural, nevoile tinerilor cu dizabilități, locurile de muncă, mediul de învățare, oportunități de petrecere a timpului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2955 secunde