E vremea curățeniei de toamnă. Cât ne costă să apelăm la servicii specializate

926
3
E vremea curățeniei de toamnă. Cât ne costă să apelăm la servicii specializate - curateniadetoamna-1441975661.jpg

Articole de la același autor

De la curățat geamuri, uși, aspirat și spălat covoare și perdele, curățenia de toamnă a devenit o regulă pentru gospodinele

care se respectă. Ușor de spus, dar greu de pus în aplicare, având în vedere că timpul este tot mai limitat, iar oboseala pe măsură. Pentru cei care vor să fie scutiți de "șmotru" există varianta firmelor specializate de curățenie.

Șters geamuri, aspirat, lustruirea parchetului, a gresiei, sunt cap de listă pentru gospodine, odată cu venirea toamnei. Și cum curățenia generală necesită timp și mult efort, soluția este de a apela la serviciile unei firme de curățenie. Prețurile variază în funcție de spațiu, astfel că pentru un apartament de 2 camere de maxim 55 mp, veți scoate din buzunar între 300 și 1.500 lei, pentru un apartament de 3 camere de 75 de mp, între 400 și 1.500 de lei, pentru un apartament cu 4 camere de aproximativ 100 mp, între 450 și 1.500, în timp ce pentru case sau vile, costul se poate ridica și până la 2.000 de lei.

În acest preț intră curățarea geamurilor, a balustradelor, a ușilor, a tocurilor, aspirarea mochetelor, a covoarelor și curățarea lor, aspirarea prafului, a pereților, a canapelelor și a fotoliilor. Tot în preț intră și spălarea tapițeriilor, lustruirea parchetului și tratarea cu soluții protectoare a suprafețelor de lemn, sticlă, aluminiu și inox. Nici bucătăria nu este neglijată, firmele de curățenie având servicii speciale de curățenie pentru frigider, aragaz și cuptor, dar chiar și pentru îndepărtarea pânzelor de păianjen.

Servicii de întreținere a curățeniei

Unul dintre reprezentanții unei firme de curățenie din Constanța ne-a declarat: "Punem la dispoziția clienților mai multe pachete de servicii. Pachetul de curățenie generală oferă curățarea geamurilor, mobilierului, parchetului, grupurilor sanitare. Avem și un pachet de întreținere care se adresează în special agenților economici, cât și un pachet de curățenie după constructor, în care este curățat varul, cimentul și alte materiale de acest fel. Prețurile noastre variază în funcție de locuință, în jur de 6-7 lei pe metrul pătrat."

Comenzile se pot face online

Pentru a vă face prețul corect, multe dintre firmele de profil vă vizitează la domiciliu înainte de a se apuca de curățenie. Pentru a face mai accesibile aceste servicii, acesta pun la dispoziția clienților serviciul de comenzi online, prin care echipa de curățenie primește solicitarea și stabilește prețul.

"Firma noastră garantează confidențialitatea și securitatea datelor clienților care ne solicită serviciile.

În cazul unei solicitări, pentru stabilirea prețului exact și al pachetului de servicii dorit, un angajat al firmei noastre se va deplasa la sediul firmei sau la locuința dumneavoastră. Toate aceste operații sunt gratuite", a completat reprezentantul firmei de curățenie. 

Comentează știrea

Cosmin
12 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

amelia
12 septembrie 2015
castiguri atractive

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Gabriel
13 septembrie 2015
Pentru tine !

Susțineți-vă scopurile și planurile cu perseverență și hotărâre. Nu luați niciodată în considerare posibilitatea eșecului. Niciodată să nu vă gândiți că ați putea renunța. Hotărâți să stați pe poziție, indiferent ce s-ar întâmpla. Si, atâta vreme cât veți refuza să renunțați, veți avea succes, în cele din urmă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Diverse : Așa cureți petele
Pagina a fost generata in 0.4614 secunde