Drumul județean 395, Chirnogeni - Plopeni, complet refăcut

308

Articole de la același autor

Drumul județean 395, care leagă localitățile Chirnogeni și Plopeni, a fost complet refăcut. Lucrările se vor încheia la începutul săptămânii viitoare, când va putea fi reluată circulația normală pe șoseaua respectivă.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci, a verificat, vineri, lucrările realizate de RAJDP pe DJ 395, Chirnogeni - Plopeni. Pe cei 6,3 km de drum au fost realizate lucrările de frezare și urmează să se toarne un covor asfaltic nou.

"Deși cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, activitățile de îmbunătățire a vieții locuitorilor județului continuă. Reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța rămâne una dintre priorități. O rețea de drumuri de bună calitate este deosebit de importantă pentru dezvoltarea unei regiuni, atât prin facilitarea legăturii locuitorilor cu comunitățile din jur, cât și prin creșterea traficului comercial pentru investitori.

Felicitări echipei de la RAJDP pentru profesionalismul demonstrat în toată această perioadă. Împreună vom reuși să modernizăm întreaga rețea de drumuri a județului nostru", a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța.

Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la 2,6 milioane de lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9834 secunde