Draga Olteanu Matei, mesaj cutremurător după moartea Tamarei Buciuceanu

517
Draga Olteanu Matei, mesaj cutremurător după moartea Tamarei Buciuceanu - dragaolteanumateiultimadorinta38-1571425233.jpg

Articole recomandate

Draga Olteanu Matei a transmis un mesaj cutremurător după moartea Tamarei Buciuceanu.

"Întotdeauna ne-am admirat unele pe altele. Ne-am dus cu mare bucurie la spectacolele unora și ale celorlalte, iar în momentul în care am jucat cu Tamara, într-o piesă, unde eram bucătărese, ne-am înțeles extraordinar. Am jucat împreună și în "Cuscrele', și atunci discutam cu Tamara că o să ne luăm de păr și o să ne certăm, dar nu, dimpotrivă, noi atât de bine ne-am legat", a povestit Draga Olteanu Matei, potrivit prosport.ro.

Draga Olteanu Matei, "Curând o să plec și eu"

"Atunci când știm că pleacă unul dintre noi, poate pleacă într-o lume mai bună. E greu să te desparți de un om. (...) Eu cu Tamara ne auzeam la telefon și ne amuzam din pricina asta. Curând o să plec și eu, Tamara era doar cu patru ani mai mare decât mine. Noi ne-am iubit foarte mult. O iubim pe Tamara, o respectăm, ne gândim la ea ca la cea mai mare actriță de comedie a acestor timpuri și îl rugăm pe Dumnezeu sa o țină în lumină și binecuvântare", a mai spus Draga Olteanu Matei.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Octombrie 2019
Stire din Social : TORNADĂ în România!
Vineri, 18 Octombrie 2019
Stire din Social : Cutremure succesive în România!
Pagina a fost generata in 0.8107 secunde