Două accidente de muncă, la Constanța. Anchete în desfășurare

415
Două accidente de muncă, la Constanța. Anchete în desfășurare - accidentemunca-1486573355.jpg

Articole de la același autor

Doi constănțeni s-au accidentat, săptămâna aceasta, la locul de muncă, motiv pentru care, mo-mentan, și-au întrerupt activitatea. Primul accident s-a petrecut la un depozit de cherestea din dana 44 a portului Constanța, unde Florin Sibiceanu, de profesie legător, și-a secționat un deget, în timp ce încărca un container cu cherestea, cu ajutorul unui stivuitor. 


La rândul său, Cosmin Buzarna, agent de securitate, a intrat în incapacitate de muncă, după ce s-a tăiat în urma spargerii unui geam lateral al cabinei de pază, la un hotel din Mamaia Sat.


Ambele accidente sunt în curs de cercetare de către comisii numite de firmele la care își desfășoară activitatea cele două persoane. După finalizarea cercetării, dosarele de cercetare vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța, care va analiza dosarele și le va aviza. Mai mult decât atât, în cazul în care se constată că cercetările nu au fost efectuate corespunzător, vor fi dispuse în scris măsuri pentru refacerea proceselor verbale de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.543 secunde