DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ! "Este o grea pierdere pentru întreaga comunitate"

1235
DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ!

Articole recomandate

Medicul Ion Drăghici, fost director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău, a încetat din viață, luni dimineață. El era internat în Spitalul Județean de Urgență, în urma unor afecțiuni de care suferea de mai multă vreme. Doctorul Drăghici a fost unul dintre cei mai apreciați specialiști în chirurgie plastică și reconstructivă din județul Buzău.


A fost primul și singurul director general al Spitalului Județean Buzău ales în mod democratic, după evenimentele din 1990. Tot el a înființat la Buzău Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, unde a ocupat timp de două mandate funcția de președinte, respectiv de președinte al Consiliului de Administrație, scrie stiridebuzau.ro.




"Cu profundă tristețe, vă anunțăm că a încetat din viață Dr. Drăghici Ion, medic primar Chirurgie Plastică și Reparatorie, născut la data de 28 iulie 1952, în comuna Mărgăritești, Județul Buzău. (…) Regretăm enorm plecarea sa dintre noi, care este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală. În aceasta zi întunecată, suntem cu gândul și sufletul alături de familia îndurerată, dar și de toți cei care au privilegiul să-l cunoască și să-l aprecieze ca pe un medic de excepție", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Județean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1504 secunde