DJ Snake vine la Constanța. Artistul va urca pe scena principală a festivalului Neversea 2019

321
DJ Snake vine la Constanța. Artistul va urca pe scena principală a festivalului Neversea 2019 - djsnake2-1553101202.jpg

Articole de la același autor

În mai puțin de patru luni, Plaja Modern din Constanța va deveni plaja Neversea. Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea, se va desfășura în perioada 4 - 7 iulie. Pe cele 7 scene amplasate pe plaja Neversea vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. 




După ce și-au anunțat prezența G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, lista este completată de Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții. 
DJ Snake, artistul hiturilor cu miliarde de vizualizări, vine, în vară, la Neversea. A câștigat premii pentru piesa "Turn down for what" și a avut numeroase colaborări cu artiști internaționali precum Justin Bieber, Selena Gomez și Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer "Lean On" a depășit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, "Taki Taki", numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări. 
Cel mai potrivit loc pentru a-l asculta live pe Sean Paul este plaja Neversea. Artistul va urca pe scena principală a festivalului și își va provoca fanii să-l acompanieze la cele mai cunoscute hituri ale acestuia: "Give It Up To Me", "Mad Love", "She Doesn’t Mind", "Get Busy", "Press It Up" și multe altele.
Alesso, dj-ul suedez, se reîntoarce la Neversea. Acesta a lucrat cu numeroși artiști internaționali printre care David Guetta, Calvin Harris și Usher. "I wanna know" va răsuna în vară, live, pe mainstage-ul festivalului. De asemenea, nimeni nu dansează pe pupitru mai bine decât Salvatore Ganacci. Cunoscutul DJ suedez vine în această vară pentru prima dată în România pe scena principală a festivalului 
Neversea.


Ritmuri și muzică pentru toate gusturile
Ritmurile tribale combinate cu muzica trance vor răsuna din nou, în vară, pe plaja Neversea și vor fi aduse de cei de la Vini Vici. Recent colaborarea lor cu regele muzicii trance, Armin van Buuren a primit discul de aur pentru hitul "Great Spirit" lansat în 2016. Iar KSHMR se reîntoarce la malul Mării Negre. Experiența de anul trecut a fost una unică pentru el, așa că, și în acest an le va călăuzi fanilor pașii prin muzică, spre un răsărit de neuitat. 


În plus, festivalul Neversea are o latură dedicată muzicii alternative și comunităților din jurul lor, concentrându-se pe artiști și subgenuri specifice de muzică electronică, cu reflexii din cultura underground. Scena Temple va fi reprezentată în acest an de nume sonore din scena internațională de techno: Boris Brejcha, Agents Of Time sau Dubfire, alături de o parte dintre faimoșii pionieri ai muzicii electronice din România: Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Livio&Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee și Suciu.


Abonamentele pentru cea de-a treia ediție a festivalului Neversea pot fi  cumpărate de pe neversea.com, la prețul de 499 de lei plus taxe, sau de la partenerii festivalului afișați pe site. Prețul final al abonamentelor pentru ediția 2019 va fi de 599 de lei plus taxe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3878 secunde