Din 1 iunie se vor relua competițiile sportive! Iată ce condiții trebuie să fie împlinite

296
Din 1 iunie se vor relua competițiile sportive! Iată ce condiții trebuie să fie împlinite - es17jhzx0aasrdy-1590673058.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, în cadrul unei declarații de presă susținute la Palatul Cotroceni, că în urma discuțiilor avute cu reprezentanții Guvernului privind stadiul epidemiei de coronavirus, începând cu data de 1 iunie se vor putea organiza din nou competiții sportive pe teritoriul României, dar numai în aer liber.


"Am avut o ședință destul de lungă, împreună cu premierul Orban, cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali. Am analizat situația în care ne aflăm, stadiul epidemiei și ce măsuri se impun în perioada imediat următoare. [...] În ce privește, totuși, măsurile de relaxare, avem și câteva vești pozitive. Începând din 1 iunie, câteva activități care până acum au fost interzise vor redeveni posibile. În ce privește competițiile sportive, avem și aici o veste bună. Se vor putea relua competițiile sportive începând din 1 iunie, dar - atenție! - pentru sporturile care se practică afară, în aer liber, și mai puțin sporturi de contact", a spus președintele.


Șeful statului a subliniat faptul că în primă fază competițiile se vor desfășura fără spectatori: "Deci sporturile vor fi, competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact, și competițiile se vor desfășura în această etapă fără spectatori".


Sportivii de performanță și-au reluat antrenamentele centralizate în 15 mai, dar în condiții speciale, aceștia fiind testați înainte de intrarea în cantonament și obligați să se pregătească în grupuri restrânse respectând în același timp distanțarea socială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7567 secunde