Dezbatere "România, te iubesc!", la Cazinoul din Constanța, astăzi

254
Dezbatere

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați vineri, 17 mai, de la ora 18, la Cazinoul din Constanța, la o întâlnire cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Paul Angelescu, Cosmin Savu și Cristian Leonte despre volumul "România, te iubesc!", bestseller Humanitas.


Publicul din Constanța este așteptat să participe alături întreaga echipă "România, te iubesc!" la o dezbatere moderată de Georgiana Țăranu despre cartea apărută la Editura Humanitas și reportajele care au stat la baza ei.


"«România, te iubesc!» a fost o idee care a crescut natural în redacția Știrilor PRO TV. Un format de reportaje, anchete și investigații de calitate mereu mai bună, cu standarde mereu mai mari. 2018 este un nou capitol în istoria emisiunii. «Cum să facem scris din imagine?» Aveam cu toții în minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri în care participanții puteau fi premiați pentru jocul artistic, scene dense și rapide în care totul era în mișcare. Cum să le descrii, ca să rămână la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizică, firească în care se așază faptele și imaginile înainte de a deveni un reportaj finit este totuși scrisul. Materialele «au trecut sticla», după cum ne arată reacțiile publicului care ne urmărește. Suntem acum pe un teritoriu nou, curioși dacă universul creat de personalitățile corespondenților prinde viață încă o dată, în mintea cititorului de data aceasta", a declarat Cristian Leonte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.005 secunde