Destinațiile turistice din România, tentante pentru nemți

149
Destinațiile turistice din România, tentante pentru nemți - destinatiileturisticejpeg-1520874584.jpg

Articole de la același autor

Sute de vizitatori au cerut oferte turistice în România, în primele ore de la deschiderea târgului de turism de la Berlin pentru publicul larg. În prim-planul atenției au fost cei 40 de coexpozanți, agenții de turism, companii aeriene și autorități locale, care au dat informații turiștilor interesați și au prezentat ofertele turistice pregătite special pentru vizitatorii germani de la Târgul de Turism din Berlin.

Ministerul Turismului a pus la dispoziție standul de la ITB, în suprafață de 239 de metri pătrați, agențiilor și operatorilor economici din domeniul turismului interesați să promoveze în Germania ofertele pentru țara noastră. Dacă artiștii au fost cei care i-au atras la standul României pe germani, cel mai important rol la ITB Berlin l-au avut turoperatorii, agențiile de turism, companiile aeriene și autoritățile locale care au prezentat oferta turistică a României.

Vizitatorii au venit în număr mare la standul României și datorită artiștilor prezenți. Ministerul Turismului și-a luat angajamentul de a atrage cât mai mulți vizitatori la standul țării noastre pentru a pune în valoare ofertele operatorilor turistici români prezenți la ITB. Toți artiștii care i-au atras pe berlinezi cu dansuri, cântece și mostre de măiestrie tipice țării noastre au venit în sprijinul promovării României fără a pretinde niciun fel de onorariu, în afara bucuriei de a pune umărul la îmbunătățirea imaginii țării noastre.

În prima zi destinată publicului, Ansamblul Românașul din Cluj a atras zeci de oameni, iar miniconcertul trupei The Humans, reprezentanta țării noastre la Eurovision, i-a încântat pe nemți. De asemenea, publicul german a avut și șansa de a juca șah cu un campion mondial grație prezenței Mirunei Lehaci, românca de 13 ani care este deja campioană mondială la juniori la șah.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0932 secunde