Destinația Constanța - Mamaia, prezentată la Târgul de Turism al României

242
Destinația Constanța - Mamaia, prezentată la Târgul de Turism al României - destinatiaconstanta-1582134281.jpg

Articole recomandate

Constanța este prezentă, timp de trei zile, la Târgul de Turism al României, la București. Standul Primăriei Municipiului Constanța poate fi vizitat la Romexpo, Pavilionul B2. Oricine dorește poate afla mai multe despre destinația Constanța Mamaia, o strategie turistică integrată în care istoria, cultura, diversitatea gastronomică și savoarea locală completează viziunea provocatoare a generației Z.

"Constanța, Capitala Tineretului din România a pregătit evenimente cu tradiție, deja cunoscute pe plan național și internațional, dar și atracții pregătite pentru sezonul estival 2020, aplicații SMART care îi vor încuraja pe turiști să exploreze obiectivele destinației sau invitația de a practica sporturi acvatice (kite, kaiac, snorkeling, parasailing sau windsurf). Vizitatorii standului vor fi întâmpinați cu multe concursuri ce vor avea ca premii bilete de avion, acces gratuit în cel mai nou parc acvatic din stațiune, sejururi, abonamente la cel mai mare festival de la Marea Neagră sau genți de voiaj", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Deschiderea Târgul de Turism al României are loc astăzi, la ora 11.00, în prezența Fanfarei Militare a Forțelor Navale Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2782 secunde