Declarațiile fiscale, depuse online

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 09 Iulie 2019 139
Constănțenii pot depune declarațiile fiscale fără să mai fie nevoie să stea la cozi. Astfel, documentele pot fi depuse online, fără a vă mai deplasa la ghișeele instituției.


Declarațiile pot fi încărcate pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Declarații fiscale, fără/cu autentificare sau prin e-mail (ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro).
„Contribuabilii au obligația de a completa corect, integral și cu bună credință rubricile corespunzătoare ce se regăsesc pe formularele tipizate, corespunzătoare situației fiscale, iar declarația se semnează de către contribuabili, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia.


În vederea îmbunătățirii comunicării cu contribuabilii și a creșterii gradului de transparență a serviciilor oferite, SPIT a implementat diverse servicii online disponibile 24/24 de ore menite să mărească satisfacția acestora, să reducă timpul de așteptare ori deplasarea la ghișeele agențiilor fiscale în scopul eficientizării procesului de soluționare a cerințelor”, explică directorul executiv al SPIT Constanța, Cristina Aldea.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei