Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul lui MARIO IORGULESCU

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 443
Procurorii români au decis audierea lui Mario Iorgulescu în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat pe 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei din Capitală. Decizia vine după ce medicii italieni au anunțat că fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a ieșit din comă.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, a fost deconectat de la aparate și se poate hrăni singur, au anunțat medicii de la clinica din Milano la care a fost transferat fiul șefului LPF.

Procurorii îl așteaptă pe Mario Iorgulescu în România, pentru a-l audia în cazul accidentului pe care l-a provocat în urmă cu o lună și jumătate, în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Deocamdată, fiul lui Gino Iorgulescu nu are nicio calitate în dosar, nu este păzit, dar medicii italieni au transmis oficialilor români că nu există riscul ca acesta să fugă.


Între timp, nu este exclus să fie audiat chiar și prin video-conferință. Surse judiciare mai spun că anchetatorii au intrat în posesia unor informații care arată că Mario Iorgulescu ar fi fost cunoscut în anumite cercuri ca fiind un consumator de substanțe interzise, scrie romaniatv.netTaguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei