De ce ai nevoie de o pompă pentru a ridica presiunea apei în apartament?

2637
De ce ai nevoie de o pompă pentru a ridica presiunea apei în apartament? - hidroforinteligentigp12537181155-1594127534.jpg

Articole recomandate

Dacă apa nu curge deloc la etajele superioare, va trebui să introduceți o pompă ridicare presiune apă apartament. Un astfel de dispozitiv este pur și simplu instalat ca parte a sistemului de instalații sanitare într-un loc adecvat. Impulsorul se învârte, dând fluxului de apă o accelerare suplimentară. Drept urmare, conductele se umplu mai repede cu apă, asigurând nivelul necesar de presiune în alimentarea cu apă. Acestea sunt dispozitive compacte de mică putere concepute pentru a rezolva problemele locale. Pompă ridicare presiune apă apartament are performante superioare și un design mai sofisticat.


Creșterea presiunii apei din rețea


Pe lângă pompa pentru creșterea presiunii apei din rețea la o înălțime considerabilă, sistemul este echipat și cu un acumulator hidraulic echipat cu o membrană specială. Funcționarea acestei tehnici este automatizată, folosind un presostat. Apa este alimentată mai întâi la rezervorul de stocare, apoi alimentata cu apă, oferind caracteristicile necesare în interiorul sistemului. Astfel, dacă o pompă centrifugă îți permite să elimini problema într-o anumită zonă, atunci echipamentul de aspirație este utilizat pentru a regla rețeaua alimentării cu apă în casă sau apartament. Creșterea presiunii apei din rețea se produce când debitul de apă atinge 1,5 metri cubi, iar lobul senzorului de mițcare își schimbă poziția. Acest lucru face ca pompa să  pornească automat. Când fluxul de apă se oprește, se oprește și pompa. Acest tip de echipament este utilizat atât în cabane private, cât și în clădiri de apartamente.


Pompa pentru presiune apă rece rețea


O pompă de presiune apă rece rețea este relevantă în special în clădirile rezidențiale înalte, unde este imposibil să se asigure o livrare normală de apă rece la etajele superioare fără o pompă specială. Instalarea unei pompe sau chiar a unei stații speciale cu putere crescută, poate fi o adevarată minune pentru rezidenții de la etajele superioare. Uneori trebuie să folosești nu o singură pompă, ci două sau mai multe. Cu o astfel de nevoie se confruntată uneori proprietarii de case în care sistemul de alimentare cu apă a fost inițial proiectat cu erori. În acest caz, va trebui să calculezi costul modificării sistemului de alimentare cu apă (dacă există o astfel de oportunitate) și costurile instalării echipamentelor suplimentare.


Pompa pentru presiune apă rețea publică


Puterea dispozitivului trebuie să fie proporțională cu nevoile sistemului. Pentru lipsa presiune apa rețea publică, este selectata o pompă eficientă pentru alimentarea cu apă. Astfel, presiunea din sistem va crește. Presiunea stabilă a apei în sistem nu trebuie să fie mai mică de două atmosfere. Acest lucru este suficient pentru proceduri confortabile de apă, precum și pentru pornirea unei mașini de spălat automate. Suficiența presiunii apei în conducte este cheia vieții normale a unei persoane care trăiește într-o cabană privată, în casa de la țară sau într-o clădire de apartamente. 


Acest lucru este foarte important pentru funcționarea fără probleme a mașinilor hidraulice de uz casnic și a pieselor echipamentelor sanitare. Aceasta este una dintre condițiile foarte importante pentru traiul tău confortabil și longevitatea echipamentelor scumpe de apă din casa ta.


Pentru funcționarea normală a principalelor modele de mașini hidraulice de uz casnic și unități sanitare, presiunea apei din conducte de la 2 la 4 bar este suficientă. Dacă la ieșirea de la robinete ai periodic sau în mod constant lipsa acestor indicatori, atunci ar trebui să înțelegi cauzele acestui deficit și, dacă este necesar, să instalezi pompe individual sau pentru uz colectiv.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7737 secunde