De astăzi, sistemul de bike sharing este funcțional!

227
De astăzi, sistemul de bike sharing este funcțional! - bikesursaprimariaconstanta-1583153192.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii au din nou acces, în mod gratuit, la cele 390 de biciclete puse la dispoziția lor de municipalitate.

În cadrul proiectului "Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța - Balchik cross border region by bike – BSB " anul trecut au fost emise peste 9.000 de carduri și s-au efectuat 43.700 de trasee.

Reamintim faptul că orice turist sau localnic poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator.

Pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții: trebuie să fie înregistrați în sistem, să se încadreze în intervalul dintre 7.00 și 24.00, de luni până duminică, ultima închiriere se poate face cu maximum două ore înainte de închiderea centrului, la ora 2.00, echipamentul va putea fi ridicat și returnat de la orice stație de biciclete în regim self-service; utilizatorul poate închiria simultan doar o bicicletă. Bicicletele pot fi utilizate doar de persoanele de peste 14 ani, două ore, indiferent de numărul de închirieri zilnice. Intervalul minim între utilizări este de 10 minute. Nu pot fi subînchiriate, folosite la curse de biciclete, pentru transportul de pasageri sau în situații de vânt puternic sau furtuni.

Toate detaliile despre acest proiect le puteți afla accesând site-ul www.blackseabike.ro .

De asemenea, utilizatorii au la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul dintre 7.00 și 24.00 (robot telefonic 24.00-7.00), unde pot semnala orice problemă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde