De astăzi, noi reguli pentru bagaje la Wizz Air și Ryanair. Ce genți mai puteți lua în cabină

2483
De astăzi, noi reguli pentru bagaje la Wizz Air și Ryanair. Ce genți mai puteți lua în cabină - wiz1-1541060926.jpg

Articole recomandate

Companiile aeriene low-cost Wizz Air și Ryanair au începând cu data de 1 noiembrie o nouă politică de bagaje. Aceasta vine cu schimbări pentru bagajele de mână transportate în cabină, scrie adevarul.ro


De la 1 noiembrie, clienții celor două companii vor avea voie să aducă la bordul aeronavei un singur bagaj mic, urmând să fie taxați pentru orice alt bagaj. 


Noua politică a Wizz Air 


Clienții Wizz Air vor putea aduce la bord, de la 1 noiembrie, un singur bagaj de mână gratuit, de 40x30x20 cm. Numai pasagerii care au achiziționat Wizz Priority pot lua în cabină și o geantă tip troller (55x40x23 cm). Wizz Priority este un serviciu care include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) și un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar și îmbarcare prioritară, cu prețuri începând de la 5 euro. Wizz Air a introdus și un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu prețuri ce încep de la 7 euro.


Noua politică a Ryanair 


 Clienții Ryanair vor putea lua în cabină un singur bagaj mic gratuit, de maxim 40x20x25 cm, care trebuie să încapă în spațiul de sub scaunul din față. Dacă veniți cu al doilea bagaj la poartă sau bagajul mic este mai mare decât dimensiunile stabilite, veți fi taxați cu 26 de lire sterline. Clienții fără prioritate care doresc să transporte al doilea bagaj mai mare (cu roți) în cabină pot achiziționa un bagaj înregistrat de 10kg, la un tarif mai mic de 8€/£ la momentul rezervării (în prezent un bagaj de 20 de kg costă 25€/£). Acest bagaj cu roți de 10kg trebuie înregistrat la ghișeul check-in de predare bagaje din aeroport. Toți clienții cu bagaje înregistrate pot trece de la un bagaj de 20kg, la 25€/£, la un bagaj înregistrat de 10kg, la €/£8.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6231 secunde