Daruri pentru bătrânii și persoanele cu dizabilități din Cumpăna

140
Daruri pentru bătrânii și persoanele cu dizabilități din Cumpăna - daruri1-1545291680.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpăna au oferit pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 110 de pachete persoanelor cu dizabilități încadrate în gradul grav de handicap, identificați de către asistenții sociali ai SPAS Cumpăna.


Astfel că, ieri, 19 decembrie, primarul Mariana Gâju, împreună cu viceprimarul Florin Neagu și membrii consiliului local Cumpăna, au bătut la ușile celor 260 de beneficiari ai acestor daruri și au adus un strop de fericire în sufletele lor. 


"Nu putem să ajungem la inimile tuturor și asta mă necăjește acum pe moment. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate și să aibă parte de produsele oferite, de dragostea și mângâierea copiilor dumnealor", a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.


Totodată, Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele "Florilor", "Sf. Maria" și Liceul tehnologic "Nicolae Dumitrescu", au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Campania locală "Fă-le o bucurie!". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6351 secunde