Dai frigiderul vechi și stricat și poți să primești unul nou-nouț

1389
Dai frigiderul vechi și stricat  și poți să primești unul nou-nouț - daiunfrigider-1477497489.jpg
Constănțenii care au prin casă sau prin gospodărie frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare cu microunde sau alte aparate electrice defecte și vor să scape de ele, le pot duce la reciclat și primesc în locul lor tichete valorice cu care își pot cumpăra altele noi.

Sâmbăta și duminica aceasta, la Constanța, va avea loc o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) de la cetățeni, organizată de Primăria municipiului Constanța, Prefectura Constanța și Serviciul Local de Colectare Constanța și susținută de Asociația Română pentru Reciclare - RoRec. Echipamentele pot fi aduse între orele 10 și 16, în trei puncte de colectare din oraș, în Piața Roșu din cartierul Poarta 6, în Piața Brotăcei și pe platoul de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale.

Toți care vor intra în "cursa reciclării" vor primi tichete cadou. Pentru frigidere și combine frigorifice complete se oferă trei tichete, pentru mașini de spălat rufe și vase (complete) automate se oferă două tichete, iar pentru alte deșeuri electrice complete în greutate de minim 20 kg recom-pensa este de câte un tichet cadou. Tichetele au o valoare de 10 lei fiecare.

De asemenea, aceștia sunt înscriși automat la tombolă, unde pot câștiga un frigider, un cuptor cu microunde, două cafetiere, două mașini de călcat, două mașini de găurit, două polizoare unghiulare, două mixere sau trei truse accesorii scule, patru seturi nivela. Extragerea câștigătorilor tombolei va avea loc pe 1 noiembrie, la ora 10,00, la Casa de Cultură din Constanța.

În plus, Serviciul Local de Colectare Constanța, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800/444.800, asigură preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, în greutate de minimum 20 kg, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5701 secunde