Cutremur azi noapte în România! Ce magnitudine a avut seismul

185
Cutremur azi noapte în România! Ce magnitudine a avut seismul - cutremur2-1593672792.jpg

Articole de la același autor

Un seism de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 131 kilometri, informează Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP).


Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Brașov, Ploiești, Bacău și Brăila. Seismul a avut loc la ora 4:11 în zona seismică Vrancea, județul Buzău.


Cu o zi în urmă s-au produs alte două seisme. Un alt cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în județul Prahova, la adâncimea de 196 kilometri.


De asemenea, un alt cutremur s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, marți seară, la ora 22.48. Seismul a avut magnitudinea 2,6.


La sfârșitul săptămânii trecute, un val de cutremure a fost înregistrat într-un interval de aproape 12 de ore, în România. Nu mai puțin de cinci seisme de intensitate redusă s-au produs pe 25 iunie, de la ora 17 și până vineri dimineață, la ora 5, informează Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2020
Stire din Social : Cutremur în România, marți noapte
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde