Cursuri de perfecționare pentru jurnaliști, ong-uri și angajați din primării

347
Cursuri de perfecționare pentru jurnaliști, ong-uri și angajați din primării - cursuri-1444752922.jpg

Articole de la același autor

Asociația Regională pentru Dezvoltare Socială (ARDS) îi școlește pe cei care sunt implicați în activități sociale, activități cu persoane defavorizate și pe jurnaliștii din Constanța.

Între 2 și 15 noiembrie, ARDS organi-zează un amplu curs de perfecționare privind egalitatea de șanse între femei și bărbați, dar și comunicare, leadership și accesare a fondurilor europene.

"Cursurile se desfășoară la Tulcea, cu trei zile de predare și a patra zi examen. Cursurile se adresează personalului din organizații ale societății civile, reprezen-tanților mass-media și membrilor autorităților publice locale. În total, este vorba despre peste 230 de locuri disponibile", a declarat, pentru "Cuget Liber", Raluca Ciortan, reprezentant al Asociației Regionale pentru Dezvoltare Socială.

La final, cursanții vor dobândi competențe în comunicare, abilități de leadership, comunicare cu instituțiile publice și modalități de accesare a fondurilor structurale. După susținerea examenului de absolvire, aceștia vor primi un cer-tificat de competențe sociale și civice, recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări.

"În sfera competențelor sociale și civice intră competențe personale, interperso-nale și interculturale și sunt acoperite toate formele de comportament, pentru a oferi individului posibilitatea de a participa

într-un mod constructiv și eficient la viața socială și în câmpul muncii, iar în mod special în societățile din ce în ce mai diver-sificate, oferindu-i posibilitatea de a rezolva conflicte, dacă este necesar. Competențele civice înzestrează individul pentru a participa în mod activ la viața civilă, bazată pe cunoașterea conceptelor și structurilor sociale și politice, și pe angajarea la o participare democratică și activă", a mai spus Raluca Ciortan.

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului "Șanse noi pentru personalul medical. Un acces egal la ocupații de actualitate de pe piața muncii din domeniul sănătății", implementat de Asociația Regională pentru Dezvoltare Socială, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și SC MS Expertmob SRL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6969 secunde