Curățenie de toamnă, la Constanța! Oricine se poate înscrie

242
Curățenie de toamnă, la Constanța! Oricine se poate înscrie - ccn7-1571639606.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, zeci de voluntari de la Club Rotary Yachting Constanța au participat la o amplă acțiune de ecologizare a lacului Tăbăcărie. Tinerii au curățat și malul, dar ținta principală a fost luciul de apă. 


Anual, tone de gunoi ajung să polueze lacul. Multe dintre ele nu sunt aruncate direct în apă, dar tot acolo ajung aduse de vânt de pe maluri. Voluntarii spun că au făcut această acțiune pentru că lacul Tăbăcărie trebuie sa reprezinte un loc de relaxare și nu un loc în care sa ne depozităm gunoaiele. 


Și tot sâmbătă, pentru că vremea a fost prielnică activităților în aer liber, o parte din angajații Primăriei Municipiului Constanța, de la Direcția Tehnic Administrativ au făcut curățenie la stadionul "Gheorghe Hagi". Colegii noștri au strâns gunoaiele, au săpat, au greblat.


Duminică, 40 de studenți de la Universitatea "Ovidius" din Constanța au ecologizat și igienizat taluzul în zona plajei Modern. Tinerii au vrut și ei să arate că doar prin exemplul personal putem avea un oraș curat și frumos.


Dincolo de scopul practic, campania "Curățăm Constanța noastră" urmărește și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului și asupra sănătății oamenilor.


Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.661 secunde