Curățenia, o prioritate pentru autoritățile din Constnța

177
Curățenia, o prioritate pentru autoritățile din Constnța - curatenie3-1591282596.jpg

Articole recomandate

Primăria municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și Serviciul Gestionare Spații Verzi, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, acționează continuu pentru menținerea unui climat de curățenie în oraș. 


Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi cosesc iarba în cartierul Tomis Nord, în Parcul Tăbăcărie (între țara Piticilor și hotel Zodiac) și în zona Tribunalului. De asemenea, în aceleași zone a fost tuns și îngrijit gardul viu și arbuștii. Toate resturile vegetale rămase în urma acestor acțiuni sunt măturate, ridicate și transportate. De asemenea, continuă acțiunile cotidiene de măturare a aleilor, adunare a deșeurilor și golire a coșurilor de gunoi din parcuri, promenade, scuaruri, etc. 


Totodată, se mătură străzile din oraș, iar utilajele specializate au spălat astăzi trotuarele și zonele pietonale de pe bulevardul 1 Mai, strada 1 Mai vechi, bulevardul Aurel Vlaicu, șoseaua Mangaliei și aleile de acces în parcul de la Gară și în piațeta Far. La rândul lor, platformele supraterane de deșeuri din oraș sunt spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate.
Astfel de lucrări au loc în permanență în municipiul Constanța în toate zonele orașului.


Pentru a menține #Constanțacurată, constănțenii sunt încurajați să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare sau lângă platformele special amenajate să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7871 secunde