Cum vor hotelierii să aducă turiști ruși la Mamaia

246
1
Cum vor hotelierii să aducă turiști ruși la Mamaia - turistirusi1-1453826354.jpg

Articole de la același autor

Timp de șase zile, reprezentanții Asociației Litoral-Delta Dunării și ai Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România promovează destinațiile românești pe piața rusă. În cadrul întrevederilor bilaterale cu touroperatorii și asociațiile de turism din Rusia, au fost identificate măsurile imediate ce urmează a fi întreprinse, în vederea creșterii circulației turistice între România și Rusia.

Reprezentanții români au propus demararea unui proiect-pilot comun "Descoperă România", care presupune, printre altele, organizarea de infotripuri gratuite pe litoral, în Delta Dunării și în alte destinații românești, pentru touroperatori ruși, acțiuni comune de promovare și marketing, conferințe de prezentare și promovare a României și a destinațiilor românești, ce vor fi organizate pe teritoriul Rusiei. Delegația română va continua seria de întâlniri cu reprezentanții pieței ruse în vederea creșterii fluxului turistic între cele două țări, prin acțiuni comune ale Federației FAPT, Asociația Litoral-Delta Dunării și ale Camerei de Comerț și Industrie Tracia.

"În anul 2015, aproximativ șase milioane de turiști ruși și-au făcut vacanțele în Turcia și Egipt, destinații în care au cheltuit, în medie, 1.000 de euro pe pachetul de vacanță și încă 1.000 de euro de persoană la locul sejurului. România reprezintă o alternativă pentru turiștii ruși, având în vedere actuala conjunctură pe piață. În acest sens, am demarat o campanie de promovare și marketing destinată pieței ruse. România are potențial turistic uriaș, care prezintă interes în acest moment pentru touroperatorii și turiștii ruși, iar misiunea noastră aici este să valorificăm acest potențial, motiv pentru care demarăm acest proiect pilot, care va cuprinde promovarea mai multor tipuri de pachete turistice în România, cum ar fi turismul balnear, de business, leisure, circuite, turism activ (de vânătoare, pescuit etc.), pachete combinate litoral și Delta Dunării, vacanțe pe litoralul românesc și la munte", a declarat Corina Martin, președintele FAPT și președintele Asociației Litoral - Delta Dunării. 

Comentează știrea

nvt
28 ianuarie 2016
oferta turismului roamnesc

cum doriti sa promovati tursimul litoralului romanesc?!? vedeti d-stra Romania are peisaje superbe dar acest lucru nu este intodeauna deajuns.. :-(.. In primul rand sa incepem cu transferul de la aeroport pana pe litoral ... distanta destul de mare, ptr. ca din pacate nimeni din Romania nu are interesul de a deschide aeroportul M. Kogalniceanu ptr.mai multe curse internationale din toate tarile vestice.. apoi transerul de la aeroport pana la hotel.. exista in pachetele de promotie? nu? cazarea . .in ce conditi? la ce preturi? si ce ne mai poate oferi reteaua hoteliera a litoralului nostru ?!? in afara de cazare si mancare. pentru a face ca turistii sa simta de la foarte bine in sus.. iar apoi daca tote aceste le avem,, putem concura cu tarile care de mult sunt in topul destinatiior de vacanta ?!? .. .

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Ianuarie 2016
Stire din Actual : Rusia face victime civile în Siria
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Economie : Turismul a dat lovitura în 2015
Pagina a fost generata in 0.6814 secunde