Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 01 Iulie 2019 159
Vremea se încălzește din nou pe litoral. Debutul săptămânii aduce caniculă, după care sunt așteptate ploi și o ușoară răcorire. Week-end-ul ne prinde cu soare, dar cu valori termice uneori mai scăzute decât cele normale pentru luna lui Cuptor. 


Astăzi, la Constanța cerul este însorit și vântul suflă cu putere, dinspre sud. Maxima termică va atinge totuși 31 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și rafalele de vânt vor persista. Termometrele vor indica minimum 21 de grade. 


Mâine, va fi chiar mai cald, cu temperaturi cuprinse între 21 și 32 de grade și cer senin. Miercuri, canicula persistă în timpul zilei, însă noaptea este posibil să fie averse izolate. Joi, ploile vor fi însoțite de furtuni și temperaturile vor scădea până în jurul valorii de 26 de grade ziua și 21 de grade noaptea. Vineri, va fi și mai răcoare, cu valori termice cuprinse între 18 și 25 de grade.
 
Sâmbătă și duminică, norii se risipesc și vor fi între 19 și 28 de grade. Iar săptămâna viitoare va fi din nou arșiță și temperaturile vor depăși frecvent 30 de grade Celsius. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei