Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

518
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea2-1532262492.jpg

Articole de la același autor

Nu scăpăm de ploi nici săptămâna aceasta, pe litoral. Meteorologii vin cu vești proaste, pentru zilele următoare, când sunt așteptate numeroase ploi și furtuni. Din fericire, fenomenele sunt de scurtă durată, așa că dacă sunteți în vacanță sau aveți planuri în aer liber, nu vă faceți griji, căci veți avea posibilitatea să faceți și plajă și să vă și bucurați de mare și soare.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab dinspre sud. Sunt așteptate ploi însemnate cantitativ, însoțite de furtuni cu fulgere. Maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. Peste noapte, va mai ploua, dar mai slab, iar termometrele vor indica minimum 20 de grade.


Mâine, se va răcori semnificativ și va continua să plouă. Valorile termice se vor încadra între 20 și 25 de grade. Miercuri, aversele contenesc și vor mai fi doar furtuni cu fulgere izolate. Se vor înregistra 26 de grade pe timpul zilei și 21 de grade noaptea.


Joi, se înseninează și se încălzește, vineri va fi vreme însorită și perfectă de plajă, dar, sâmbătă și duminică, se anunță din nou ploi torențiale cu furtuni și fulgere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.433 secunde