Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

204
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea3-1529240195.jpg

Articole de la același autor

Vremea va fi foarte călduroasă și însorită, săptămâna aceasta, la Constanța. Meteorologii anunță temperaturi ridicate, peste cele normale pentru această perioadă a anului. Sunt așteptate chiar și 30 de grade Celsius peste zi. Week-end-ul va aduce însă din nou ceva instabilitate atmosferică, furtuni și ploi, mai ales sâmbătă noapte și duminică dimineață. 


Astăzi, la Constanța, cerul este încă parțial înnorat în cursul dimineții și nu este exclus să și plouă puțin, cu fulgere și tunete. Peste zi, maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. La noapte, se va însenina și termometrele vor indica minimum 19 grade.
Mâine, va fi preponderent senin și se va mai încălzi, până pe la 27 de grade. Miercuri și joi, va fi și mai cald, cu valori termice cuprinse între 21 și 28 de grade. În cursul zilei de vineri, vor fi aproape 29-30 de grade, dar noaptea vor veni furtuni cu fulgere și ceva ploi. 


Sâmbătă, se mai răcorește și vremea va fi însorită ziua, dar noaptea va ploua din nou. Iar duminică, vor fi între 19 și 26 de grade, cu nori și averse destul de însemnate cantitativ.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Social : Cald și soare, la malul mării
Pagina a fost generata in 0.7089 secunde