Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

167
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea2-1527519615.jpg

Articole de la același autor

Vremea este ușor instabilă, zilele acestea, la Constanța. Chiar dacă temperaturile sunt destul de ridicate, meteorologii anunță când soare, când nori și rafale puternice de vânt. Spre sfârșitul săptămânii chiar vor fi șanse de ploaie și furtuni.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 22 de grade Celsius. Peste noapte, norii vor persista și termometrele vor indica minimum 18 grade.

Mâine, cerul va fi din nou parțial acoperit și vor fi între 16 și 22 de grade. Joi, se mai încălzește și vântul se mai potolește. Se vor înregistra până la 24 de grade pe timpul zilei. Vineri, va fi și mai cald, cu valori termice cuprinse între 18 și 26 de grade, dar există posibilitate de furtuni și ploi torențiale, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Sâmbătă, se răcește, până pe la 21 de grade ziua și 15 grade noaptea, și sunt așteptate din nou ceva averse. De duminică, norii se risipesc și va fi preponderent senin, însă temperaturile se vor mai ridica abia spre mijlocul săptămânii viitoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4426 secunde