Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

196
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea2-1521384759.jpg

Articole de la același autor

A treia săptămână de primăvară calendaristică aduce la Constanța vreme autentică de iarnă, cu ger, lapoviță și ninsori. Meteorologii anunță temperaturi mult sub cele normale pentru această perioadă a anului pentru zilele următoare. Abia de săptămâna viitoare, începe să se mai încălzească.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 2 grade Celsius. Peste noapte, sunt așteptate ploi și termometrele vor indica minimum 1 grad. Mâine, vântul se va înteți și vor fi perioade de ploaie intensă dimineață. Se vor înregistra totuși în jur de 8 grade Celsius. Miercuri, se mai răcește puțin, până pe la 5, 6 grade, și va mai ploua slab. Noaptea, ploaia se va transforma în ninsoare și va fi minimum 1 grad.

Joi și vineri, vor fi perioade cu lapoviță și rafale de vânt, iar valorile termice se vor încadra între -1 și 3 grade. De sâmbătă după-amiază își face apariția soarele și temperaturile vor urca până pe la 4 grade, iar duminică va fi senin și vor fi între 4 și 7 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0202 secunde