Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

196
1
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vremea4-1520613944.jpg

Articole de la același autor

În sfârșit, constănțenii vor avea parte de un week-end cu vreme plăcută și numai bună de plimbări pe malul mării, în aer liber. Meteorologii anunță temperaturi ridicate în acest sfârșit de săptămână. Soare vom avea cu porția, dar tot ne vom putea bucura câteva ore de razele lui.


Sâmbătă, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul doar adie ușor, dinspre vest. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna mai mulți nori, dar termometrele vor indica minimum 6 grade. Duminică, vor fi perioade cu nori și perioade cu soare, dar la fel de cald, cu valori termice cuprinse între 7 și 14 grade.


De luni, însă, revin ploile și se mai răcește puțin. Dar temperaturile rămân apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.


Comentează știrea

Pop Mihai
11 martie 2018
Selectam moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8602 secunde