Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

205
Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța - vreme-1513356531.jpg

Articole de la același autor

După "primăvara" de decembrie de zilele trecute, la malul mării, în week-end, ne mai bucurăm doar sâmbătă de temperaturile ridicate, după care, de duminică, vine frigul.

Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii și nu este exclus să avem și lapoviță, și ninsoare. Însă nu vă bucurați prea tare, sunt slabe șanse să avem un Crăciun alb, pentru că săptămâna viitoare se încălzește din nou.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult senin, dar se vor semnala intensificări ale vântului. Maxima termică va atinge, totuși, 16 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna și nori și sunt așteptate ploi în cantități însemnate. Termometrele vor indica minimum 7 grade. Duminică, aversele vor continua pe timpul zilei și vor fi doar 8 grade. Noaptea, nu vor mai fi precipitații, însă va continua să fie înnorat și vor fi minimum 2 grade.

De luni, va fi și mai frig și nopțile vor fi geroase, cu temperaturi preponderent negative. Spre sfârșitul săptămânii viitoare valorile termice vor mai crește, însă doar pe timpul zilei, când cerul va fi mai mult senin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6012 secunde