Cum va fi vremea de Paște, la Constanța

314
Cum va fi vremea  de Paște, la Constanța - vremea2-1556203221.jpg

Articole de la același autor

Vremea s-a mai încălzit la malul mării și se anunță călduță și în mini-vacanța de Paște și de 1 Mai. Vestea proastă este că sunt așteptate și ploi, care este posibil să ne strice distracția în aer liber și ieșirile la iarbă verde. Meteorologii anunță temperaturi ridicate, chiar și de 18, 19 grade, dar cu ploi însoțite de furtuni izolate și descărcări electrice.

În Vinerea Mare, la Constanța, cerul este însorit și vântul suflă slab, dinspre sud-est. Valorile termice se vor situa între 9 și 15 grade.

Sâmbătă peste zi și în noaptea de Înviere, va fi chiar mai cald și cu cer preponderent senin. Se vor înregistra 16 grade maximum și 11 grade noaptea.

De Paște, norii se vor mai înmulți și este posibil să plouă. Vom avea totuși între 11 și 18 grade. Luni, 29 aprilie, va fi soare și cald pe timpul zilei, cu 19 grade în termometre, și înnorat cu averse și furtuni izolate, noaptea. Marți, ploile vor fi prezente atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Și miercuri, de 1 Mai, este posibil să mai cadă ceva averse slabe, mai ales pe timpul zilei, iar valorile termice se vor încadra între 10 și 18 grade. Abia week-endul următor se anunță mai însorit și cu vreme mai bună de plimbări în aer liber. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0808 secunde