Cum va fi vremea de Crăciun, la Constanța

313
Cum va fi vremea de Crăciun, la Constanța - vremea9-1545413565.jpg

Articole de la același autor

Vremea se mai încălzește în zona Dobrogei și, în loc de sărbători cu zăpadă, vom avea când ploaie, când soare. Meteorologii anunță temperaturi ceva mai ridicate în zilele următoare, averse în Ajun și apoi o ușoară răcire. Însă șansele unui Crăciun alb sunt inexistente.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este parțial noros și vântul doar adie ușor, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 9 grade Celsius. Peste noi, sunt așteptate ploi și unele intensificări ale vântului. Termometrele vor indica minimum 4 grade. Duminică, vor mai fi unele averse izolate și vor fi între 1 și 8 grade.

Luni, va ploua ceva mai mult și se vor înregistra între -1 și 7 grade. De Crăciun, temperaturile scad până pe la 3 grade pe timpul zilei, când vor fi și perioade însorite, și minimum -3 grade noaptea. Miercuri, 26 decembrie, se mai încălzește puțin și soarele își va face din nou apariția. Din păcate, se pare că nici de Revelion nu se anunță ninsori, în ciuda gerului ce se va instala spre finele săptămânii viitoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Social : Ninsori și ger, la Constanța
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : PROGNOZA METEO de Crăciun, în Dobrogea
Pagina a fost generata in 0.4094 secunde