Cum va fi vremea, de 1 Mai, la Constanța

633
Cum va fi vremea,  de 1 Mai, la Constanța - vreme1mai-1493224043.jpg

Articole de la același autor

Minivacanța de 1 Mai debutează oficial, mâine, iar litoralul va fi luat cu asalt de turiști. Meteorologii vin cu vești foarte bune pentru zilele următoare, când se anunță mult soare, temperaturi ridicate și risc foarte scăzut de ploi.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre sud-est, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte, norii se țin departe și termometrele vor indica minimum 6 grade. Mâine, va fi din nou soare și valorile termice rămân asemănătoare.

"În week-end, va fi vreme frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Sâmbătă, vom avea cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Tempera-turile maxime vor fi de 16-17 grade, iar cele minime, de 9-10 grade. Duminică, se va menține vreme însorită pe timpul zilei. Temporar, va fi înnorat în cursul nopții, când vor fi și condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare.

Temperaturile maxime vor fi de 17-18 grade, iar cele minime, de 10-11 grade. Și luni, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil, temporar mai noros ziua, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensi-ficări temporare. Temperaturile maxime vor fi de 17-18 grade, iar cele minime de 11-12 grade. Prognoza se va actualiza în fiecare zi, însă nu preconizăm că vor apărea modificări semnificative", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al Centrului meteorologic Regional Dobrogea, Marius Coțofan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde