Cum sunt îndemnați constănțenii să păstreze curățenia orașului

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 31 Iulie 2015 177
Constănțenii, dar și turiștii care se vor afla duminică, pe faleza din Portul Tomis vor fi întâmpinați de Zâna curățeniei și de alte personaje surpriză, care le vor arăta pietonilor cum să păstreze orașul curat. Caravana este organizată de firma de salubritate din municipiul Constanța și va pleca, la ora 19,30, chiar de la intrarea în Portul Tomis. 


„Prin intermediul acestui eveniment, compania Polaris își propune să sensibilizeze și să responsabilizeze constănțenii și turiștii aflați pe litoral să participe în mod activ la păstrarea curățeniei orașului și a plajelor. De noi depinde ca imaginea orașului în care locuim să fie frumoasă și numai împreună putem demonstra că se poate realiza acest lucru prin contribuția fiecărui cetățean la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos”, explică purtătorul de cuvânt al companiei, Calina Spirea. 


Dacă, în edițiile anterioare, caravana și-a axat atenția asupra sensibilizării populației adulte cu privire la menținerea orașului curat, anul acesta, tema campaniei se va concentra asupra educației ecologice în rândul copiilor. Mai multe personaje îndrăgite de aceștia, printre care Zâna curățeniei, personajele pe picioroange, mascotele vesele și năzdravane, vor fi prezente în Portul Tomis și îi vor îndemna pe cei mici, pe constănțeni și pe turiști să participe la menținerea curățeniei orașului și plajelor. 


De asemenea, acestor personaje li se vor alătura mai mulți tineri, îmbrăcați în salopete verzi care se vor plimba în Portul Tomis și-i vor îndemna pe constănțenii și turiștii aflați pe litoral să mențină orașul curat. Aceștia vor oferi copiilor și adulților obiecte promoționale de culoare verde pentru curățenie


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei