Cum puteți verifica stadiul cererilor depuse la SPIT

170
Cum puteți verifica  stadiul cererilor  depuse la SPIT - spit-1508430130.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au diferite cereri depuse la Serviciul de Impozite și Taxe Constanța pot verifica online stadiul acestora, fără să mai fie nevoie să se deplaseze la ghișeele fiscale.

Prin simpla accesare a site-ului www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Află unde este cererea ta, cetățenii au posibilitatea verificării stadiului documentelor înregistrate în instituție, introducând datele înscrise pe bonul primit la depunerea cererii în agenția fiscală, respectiv numărul, data de înregistrare și cheia de control.

"Cheia de control asigură confi-dențialitatea datelor și împiedică alte persoane să afle întâmplător informații despre documentele depuse. În cazul în care este pierdut bonul cu datele de înregistrare, acestea vor fi furnizate de către inspectorii agențiilor fiscale numai în baza actelor de identitate ale persoanei care a depus cererea", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.

Potrivit acesteia, prin implementarea acestei măsuri, managementul instituției urmărește creșterea gradului de informare al contribuabililor prin limitarea la maxim a timpului alocat în acest scop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3392 secunde