Cum poți să plătești factura la curent electric, fără să stai la cozi

282
1

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de iarnă, Punctele Enel din județul Constanța vor fi închise în zilele de 25 și 26 decembrie 2013 și 1 și 2 ianuarie 2014, zile libere legale.

În celelalte zile, punctele Enel vor funcționa după programul obișnuit. Astfel, pe 23, 24, 27, 30 și 31 decembrie 2013, respectiv 3 ianuarie 2014, programul de funcționare este de la ora 8,00 la ora 16,00.

Clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalitățile alternative de plată. Astfel, pot plăti numerar, în magazinele care au afișată sigla Pay Point sau Pay Zone, benzinăriile OMV, prin Westaco, automatele de încasare Robo ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Țiriac, Rompay și băncile partenere. Facturile mai pot fi achitate și prin rețeaua de atm-uri (bancomate), prin debit direct, prin internet sau prin virament bancar.

Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuate, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InforEnel, la telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro, secțiunea My Enel.

Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. De asemenea, Serviciul Telecitire va fi funcțional. 

Comentează știrea

ovidiu
20 decembrie 2013
Eu am patit-o

Daca nu primiti factura prin posta pana la sfarsitul lunii puteti plati la Pay Pont si Pay Zone insa rugati functionara sa introduca intii codul dvs. Eneltel si apoi suma de plata, pe care o puteti afla la 0800070809.La Posta la OMV nu puteti plati daca aveti factura asupra dvs .La alte firme nu am incercat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde