Cum poți plăti taxele și impozitele locale în rate

347
Cum poți plăti taxele și impozitele locale în rate - spit11-1531928897.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care preferă să achite în rate impozitele și taxele locale au posibilitatea de a o face până la finele anului 2018, încadrându-se astfel în termenul legal de plată.


"Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța vine în sprijinul contribuabililor, oferind posibilitatea achitării impozitelor și taxelor locale în 3 rate, fără dobândă, până la data de 31 decembrie 2018", precizează reprezentanții SPIT Constanța.


Pot beneficia de facilitate persoanele care dețin următoarele tipuri de carduri bancare: Mastercard Forte/Star Forte, Mastercard Forte-Divizia pentru medici, VISA Gold/Star Gold, VISA Gold BT-Rotary, VISA Platinum/Star Platinum, Flying Blue Classic, Flying Blue Premium, Business Credit Card la Banca Transilvania și Bonus Card la Garanti Bank.


"Menționăm că prin intermediul cardurilor Băncii Transilvania se pot achita sumele datorate în trei rate și accesând site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online - Plata online a impozitelor sau link-ul https://etax.spit-ct.ro/", mai spun cei de la SPIT. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3589 secunde