Cum poți accesa mai multe conturi din aplicația Etax

226
1
Cum poți accesa mai multe conturi din aplicația Etax - spit8-1516639808.jpg

Articole recomandate

Începând din ianuarie 2018, constănțenii care dețin mai multe conturi Etax le pot accesa de pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.

Astfel, prin intermediul aplicației Etax Mobile SPIT, secțiunea "Schimbă contribuabilul", persoanele fizice și juridice pot comuta utilizatorul direct de pe telefonul mobil, tabletă etc.

"Persoanele care încă nu dețin userul și parola necesare autentificării în aplicația E-tax le pot obține pe loc, de la orice agenție fiscală, sau pot opta pentru solicitarea online, situație în care datele vor fi transmise la adresa de corespondență", precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 

Comentează știrea

ayuda
24 ianuarie 2018
Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă.

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Suntem aici să susținem pe cei săraci și să luptăm împotriva lor sărăcie, astfel încât să oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung pe termen lung. Aveți îngrijorări financiare, sunteți în interdicția bancară, Filed, sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă monta proiectele,  un împrumut de acasă. Oferim credite persoanelor fizice și comercianților cu o rată de 3% pe an cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde