Cum pot învăța constănțenii să acorde primul ajutor

162
Cum pot învăța constănțenii  să acorde primul ajutor - crucearosie-1437491777.jpg

Articole de la același autor

Pe parcursul a cinci luni, timpul de desfășurare al campaniei "Luna Inimilor deschide", hypermarketul Cora Brătianu a donat Crucii Roșii - Filiala Constanța suma de 28.442,35 lei pentru un proiect de prim ajutor. Scopul este de a instrui cât mai multe persoane în domeniul primului ajutor, cunoscând importanța unei secunde care poate salva o viață.

Acest proiect are în prim plan acțiunea de informare și pregătire a populației pentru a face față unor situații de urgență.

Cursurile se vor face de două ori pe săptămână, miercurea și sâm-băta, și vor începe în data de 29 iulie, la ora 11.00, la Cora Brătianu. Înscrierile se fac la numerele de telefon 0728.581.568, 0723.753.754 sau la Serviciul clienți din hypermarketul Cora Brătianu.

"Viața unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor și de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Dacă te-ai aflat vreodată în situația de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane, cu siguranță știi cât de important este un curs de prim ajutor. Acest proiect este împărțit în două etape cu o durată de cinci luni: Etapa I - mămici, tătici și bunici; Etapa a II-a - tineri din liceele constănțene", precizează psihologul Carmen Lungu, directorul Crucii Roșii - Filiala Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2231 secunde