Cum poate fi prevenit abandonul școlar

179

Articole de la același autor

Organizația Salvați Copiii și Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție lansează proiectul "Centre pentru Educație Incluzivă - servicii integrate pentru copii din grupuri defavorizate", finanțat prin Granturile SEE 2009-2014 (www.eeagrants.org), în cadrul Programului RO10 - CORAI și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Valoarea totală a proiectului este de 2.080.004,63 lei.

Scopul proiectului este acela de a contribui la îmbunătățirea situației copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic prin oferirea de servicii integrate destinate prevenirii abandonului școlar al copiilor.

De asemenea, în cadrul proiectului se va desfășura o campanie de comunicare și de conștientizare, adresată părinților și autorităților, menită să atragă atenția asupra importanței pe care o are educația în dezvoltarea armonioasă a copilului și în integrarea sa ulterioară în plan social.

În cadrul evenimentului va fi marcată și lansarea de programe de Grădiniță estivală în alte 14 locații, printre care și Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0606 secunde