Cum circulă trenurile după schimbarea orei

152
Cum circulă trenurile după schimbarea orei - cumcirculatrenurile-1571876041.jpg

Articole de la același autor

Peste două zile se schimbă ora. Acesta este și motivul pentru care CFR Călători informează că începând cu data de 27 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4.00 devine ora 3.00. Ca urmare, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 4.00 vor pleca la orele stabilite din Mersul trenurilor în vigoare, respectând ora Europei Orientale. 


Referitor la trenurile de călători aflate în circulație după ora 4.00, ora oficială de vară, acestea vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare, după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.


Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeași zi de 27 octombrie, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul trenurilor în vigoare. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3943 secunde