CT BUS a luat măsuri de siguranță pentru călători

281
CT BUS a luat măsuri de siguranță pentru călători - autobuze2-1585592430.jpg

Articole de la același autor

Pentru ca populația să fie în siguranță atunci când circulă cu mijloacele de transport în comun, CT BUS a implementat, în ultimele zile, o serie de măsuri. În primul rând, dispenserele cu dezinfectanți sunt verificate zilnic, pentru a asigura soluția igienizantă pentru călători. La începutul fiecărei zi de lucru, fiecare autobuz trece printr-un amplu proces de dezinfecție, iar substanța folosită este un biocid cu eficacitate sporită în cazul virusurilor.



În acest fel, toate autobuzele CT BUS sunt dezinfectate la capetele de linii: podelele, barele de susținere, ușile, validatoarele și zonele intens folosite sunt igienizate cu o soluție pe bază de clor.


"Ca măsură de prevenție prin distanțare socială, cât și pentru a ne proteja personalul, am interzis publicului folosirea ușii de lângă cabina șoferului, urmând ca urcarea și coborârea din autobuze să se facă doar pe la ușile 2 și 3. Totodată, am suspendat cursele de noapte, traseele pentru elevi, cât și cursele către depozite și centrele comerciale. În plus,
am marcat scaunele cu mesajul «Stai aici!», cu scopul respectării distanței minime de siguranță pentru călători. Totodată, am lansat o campanie de conștientizare, prin afișarea, la capetele de linie, în punctele de vânzare a titlurilor de călătorie și în autobuze a informațiilor primite de la Primăria Constanța cu privire la măsurile de prevenție", au precizat reprezentanții CT BUS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6311 secunde