Crucea Roșie lansează o aplicație de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil

172
Crucea Roșie lansează o aplicație de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil - crucearosieromana1-1361966051.jpg

Articole de la același autor

Crucea Roșie anunță lansarea aplicației de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil iPhone, destinată instruirii în acordarea primului ajutor.  Uneori chiar și salvatorii au nevoie de ajutor, de aceea ghidul oferă toate informațiile necesare pentru ca gestul tău să facă diferența între viață și moarte.


Aplicația de prim ajutor are o interfață practică și un meniu care oferă posibilitatea navigării ușoare și rapide. Cele două secțiuni disponibile "Învață" și "Urgențe" ghidează utilizatorii către tipul de conținut solicitat: informație care ajută în identificarea problemei, respectiv informație ce explică modul de acțiune odată ce problema a fost identificată.


Secțiunea "Învață" prezintă diverse situații care necesită o intervenție de prim ajutor. Pentru fiecare dintre acestea, aplicația contribuie la înțelegerea și recunoașterea problemei, iar instrucțiunile explică modul de acțiune. De asemenea, este disponibilă "secțiunea de studiu" despre cei patru pași esențiali în acordarea primului ajutor, precum și opțiunea de apelare la numărul de urgență 112 însoțită de indicații despre informațiile esențiale care trebuie oferite îm momentul solicitării ajutorului medical specializat.


Secțiunea "Urgențe" este poate cea mai importantă, aceasta cuprinzând cele mai frecvente  posibilele cazuri de accidente și instrucțiuni pas cu pas menite să ajute efectiv în momentul în care salvatorul oferă primul ajutor într-o situație de criză. De asemenea, serviciul de urgență 112 poate fi apelat direct din această secțiune.


Aplicația de prim ajutor este disponibilă doar pentru iPhone, iar pentru fiecare descărcare real,- hypermarket donează 2 euro către Crucea Roșie Română pentru înființarea Punctelor de Prim Ajutor în zonele izolate ale țării, pentru primele 1000 de descărcări. În plus, ghidul permite înscrierea directă la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roșie în municipiul Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3152 secunde