Cresc, din nou, salariile la stat

491
Cresc, din nou, salariile la stat - baniprogramcomer539finan539are11-1553118804.jpg

Articole recomandate

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, OUG 41/2018 pentru modificarea Legii salarizării personalului plătit din fonduri publice, stabilind unele majorări salariale pentru o serie de categorii de personal.

Ordonanța prevede modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017, în sensul introducerii unor reglementări referitoare la introducerea acordării, începând cu luna mai 2018, a indemnizației de hrană pentru personalul din universitățile de stat, dar și scoaterea gărzilor din limitarea sporurilor la 30% pentru personalul din unitățile sanitare.

Textul adoptat mai prevede și introducerea posibilității pentru unitățile sanitare de monospecialitate și serviciile de ambulanță județene de ambulanță și Serviciul de ambulanță al municipiului București - Ilfov de a beneficia de majorarea procentului care se aplică asupra sumei salariilor de bază, în vederea acordării sporurilor stabilite pentru fiecare dintre aceste unități sanitare, astfel încât să se asigure limita minimă a sporurilor prevăzute în regulamentul aprobat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8592 secunde