Coronavirus la Constanța. Câte persoane au fost diagnosticate până acum

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 08 Iulie 2020 1106
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 500 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 449 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 97 de persoane internate, dintre care 89 din județul Constanța și 8 din alte județe, conform unui comunicat al instituției Prefectului Județului Constanța. 


Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.


În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 89 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 31.700 de lei), dintre care 3 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.


De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat două societăți comerciale și PFA.


În cursul zilei de ieri, 07 iulie a.c., peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 130 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei