Coronavirus la Constanța. Au fost confirmate 283 de persoane infectate cu noul coronavirus

de Cuget Liber Luni, 01 Iunie 2020 327
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 283 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 285 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 32 de persoane internate, dintre care 18 din județul Constanța și 14 din județele Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență, informează un comunicat al Instituției Prefectului Județului Constanța.


În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 45 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.326 de persoane în izolare la domiciliu.


Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.


În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 14 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.800 de lei.


De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 4 societăți comerciale și PFA.


În cursul zilei de ieri, 31 mai a.c., 700 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 812 persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei